Servicii
À LA CARTE

Va oferim o gama variata de meniuri: pornind de la micul dejun, trecand prin masa de pranz si cina, pana la meniuri pentru orice tip de eveniment, unde printr-un design special cautam sa aratam ca alimentatia poate fi ridicata la rangul de arta.

LINIE AUTOSERVIRE

Va asteptam de luni pana sambata la linia de autoservire cu preparate savuroase si variate la preturi convenabile. Pe langa gama diversa de produse va oferim si meniul zilei compus din: ciorba, fel de baza, salata si chifla la doar 15 lei. Va asteptam!

LIVRARI

Comandă mâncarea ta preferată, simplu şi comod. Livrare la domiciliu sau birou, meniul zilei si multe alte preparate proaspete si gustoase.

De luni pana sambata in intervalul orar: 09:00 – 20:00.

Telefon: 0727 753463.

CATERING

Suntem într-un proces permanent de înnoire a produselor noastre, căutăm mereu să fim în pas cu tendințele, ne actualizăm oferta de fiecare dată când piața o cere, așa încât clienții noștri revin mereu cu drag atunci când este vorba despre un eveniment, oricare ar fi tipul acestuia. Organizezi o petrecere de familie sau un barbeque party? Ai nevoie de un coffee break în timpul unui seminar, ori de gustări de cocktail? Îți oferim servicii complete de catering, cu meniuri savuroase din ingrediente locale, dar și consultanță gratuită de la echipa noastră de evenimente.

EVENIMENTE

Ne ocupăm de tot ceea ce înseamnă organizarea evenimentelor tale, asigurându-ne că vei avea parte de cele mai bune servicii. Restaurant Callatis dispune de un salon principal cu o capacitate de maxim 230 persoane şi doua terase. Asigurăm meniuri diversificate, decor salon, aranajamente florale dar şi propriul personalul calificat, începând de la bucătari, ospătari până la colaboratori în materie de foto, muzică, artificii, proiecţii media etc.

Este evenimentul tau, iar noi suntem aici pentru tine.

MESE ORGANIZATE

Organizăm: nunți, botezuri, aniversări, petreceri, reuniuni de clasă, mese festive, pomeni, etc.

Vă oferim cel mai bun raport calitate/pret, o atmosferă plăcută, preparate gustoase, băuturi alese si o intreagă echipă dedicată pentru a raspunde cerintelor dvs.

FA O REZERVARE ONLINE PRIN FORMULARUL DE MAI JOS:
SAU REZERVA LA
0241 751 756

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.