Confidentialitate

Politica de confidentialitate

 

1. Declaratie

Restaurant Callatis va respecta dreptul la intimitate. Nu vom folosi niciodata si sub nici o forma datele dumneavoastra de contact sau informatiile pe care ni le trimiteti in alte scopuri in afara de scopul pentru care au fost trimise si nu le vom impartasi niciodata unor terte persoane sau companii.

 

2. Colectarea si utilizarea informatiei

Restaurant Callatis este singurul destinatar al informatiei colectate de pe acest site. Nu vom vinde, oferi sau inchiria aceaste informatii unor terte persoane sau companii sub nici o forma informatiile colectate din acest site, decat in cazul in care ne vor fi solicitate de autoritatile statului roman prin mandat judiciar.

 

3. Formularul de contact

Pentru a ne contacta, utilizatorul trebuie sa completeze un formular de contact in care sa ofere anumite informatii (nume, telefon, adresa de email). Aceasta informatie este utilizata pentru a contacta utilizatorul in legatura cu serviciile de pe site pentru care el si-a manifestat interesul.

 

4. Newsletter

Utilizatorul are dreptul sa se aboneze/ dezaboneze la/de la newsletter.

Orice modificare a informatiilor referitoare la restaurantul Callatis va fi prezentata pe acest site.

Daca utilizatorul doreste sa primeasca newsletter-ul firmei, vom cere informatii cum ar fi numele si adresa de e-mail.

 

5. Securitate

Acest site isi ia toate precautiile pentru a proteja informatiile utilizatorilor. Cand utilizatorii ofera informatii personale prin intermediul site-ului, aceasta informatie este protejata atat online cat si off-line.

 

6. Anuntarea modificarilor

Daca decidem sa ne schimbam politica, vom afisa aceste schimbari pe pagina noastra principala astfel incat utilizatorii nostrii sa fie intotdeauna informati cu privire la informatiile pe care le colectam, cum le utilizam si in ce circumstante, daca exista, le facem publice. Vom utiliza informatiile in concordanta cu politica sub care informatiile au fost culese.

 

7. Stergerea informatiilor personale din baza noastra de date

Utilizatorii pot decide sa ne ceara sa le stergem informatiile personale din baza noastra de date. Pentru aceasta este necesar un email la Restaurant Callatis cu subiectul “stergere date personale”. Utilizatorul va fi anuntat printr-un email ca datele au fost sterse.

 

8. Cadru legal

Toate prevederile acestui act sunt construite pentru a urma prevederile legilor din Romania si vor fi interpretate conform legilor romanesti in vigoare. 

Trimite solicitare

* Tipurile de solicitare pe care le puteti cere sunt:

Cere-ti datele dumneavoastra (O sa fie trimise pe adresa dumneavoastra de email toate informatiile legate de aceasta adresa pe care le avem din interactiunea cu site-ul nostru.)

Faceti modificari in optiunile de utilizare ale datelor (mentionati modificarile cerute in formular)

Stergeti datele (Prin aceasta solicitare va vom sterge din baza de date toate informatiile contului dumneavoastra pe care le gasim.)

Modificari si setari importante online

In Uniunea Europeana s-a modificat legea privind datele personale ale utilizatorilor online si dorim sa va informam. Va rog sa le vedeti dureaza doar cateva minute. Te rog acceseaza aceste informatii pentru a putea folosi in continuare site-ul nostru.

Aflati:

Cum ne asiguram ca sunt protejate datele tale.

Cum utilizeaza site-ul nostru datele dumneavoastra personale.

Noile modificari la: Termeni si conditii, Politica de confidentialitate si Politica de cookie-uri.